Autorijschool van Gerwen
in Zeeland
Autorijschool
Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan over autorijschool in omgeving Zeeland en ontvang speciale acties en kortingen. Veel autorijscholen hebben speciale kortingen op hun autorijlessen, als je via deze website informatie aanvraagt..Ook niet-studenten! Maak automatisch kans op het winnen van prijzen: Apple iPhones, Apple iPads, of geldbedragen 20, 50 of 100 euro, vakanties naar Praag voor 2 personen. Zorg dus dat je de juiste gegevens invoert.
  Nxxt Verkeersschool
Rijschool aanmelden?... Klik hier
Onderdeel van StudentRijbewijs.NL
Autorijschool

Autorijschool van Gerwen
Hogeweg 14
5411LP Zeeland
0486-454545

Categorien (auto/motor): Autorijschool van Gerwen geeft autorijlessen en motorrijlessen.

Extra informatie:

Sinds 1964 verzorgt Verkeersschool van Gerwen voor iedereen een passende rijopleiding. Vanuit onze hoofdvestiging in de Brabantse plaats Zeeland hebben wij een groot bereik. Wij zijn aangesloten bij de Bovag en Iso-gecertificeerd.

Verkeersschool van Gerwen is, door altijd voorop te lopen, uitgegroeid tot één van de grootste verkeersscholen in de regio. We geven auto-, motor- en bromfietsrijlessen. Vanwege de grootte van de organisatie zijn er geen wachttijden. En doordat wij flexibel werken, kan de rijles altijd doorgaan. U heeft bij ons altijd één vast aanspreekpunt.

We werken met moderne voertuigen. Bij de autorijlessen maken onze ervaren instructeurs gebruik van iPads met instructies. Iedereen kan online het gehele traject volgen. De geduldige en deskundige instructeurs stellen u op uw gemak.

Er zijn ook diverse chauffeursopleidingen. U kunt opgeleid worden tot vrachtwagen-, taxi- of touringcarchauffeur. Ook is er de opleiding tot heftruck- of reachtruckchauffeur. De chauffeursopleidingen kunnen in ons opleidingscentrum of op locatie plaatsvinden. Dit is in verschillende talen mogelijk.

Van Gerwen: voor alle rijopleidingen en personenvervoer!

Vraag stellen aan Autorijschool van Gerwen:

Naam:
Email:
Vraag:

Vul hier uw code in: