Vizier Motoropleidingen
in Weert
Autorijschool
Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan over autorijschool in omgeving Weert en ontvang speciale acties en kortingen. Veel autorijscholen hebben speciale kortingen op hun autorijlessen, als je via deze website informatie aanvraagt..Ook niet-studenten! Maak automatisch kans op het winnen van prijzen: Apple iPhones, Apple iPads, of geldbedragen 20, 50 of 100 euro, vakanties naar Praag voor 2 personen. Zorg dus dat je de juiste gegevens invoert.
  Quickpro
  Rijschool Jacobs
  Nxxt Verkeersschool
Rijschool aanmelden?... Klik hier
Onderdeel van StudentRijbewijs.NL
Autorijschool

Vizier Motoropleidingen
De Graspieper 47
6005LM Weert
0495855670

Categorien (auto/motor): Vizier Motoropleidingen geeft motorrijlessen.

Extra informatie:

Vizier is de motorrijschool van Weert. Wij verzorgen motorrijlessen, opfristrainingen en maatwerk voor (aspirant-) motorrijders uit Weert en omgeving.

Vizier is een motorrijschool. Er wordt dus ook gevolgd op de motor, door weer en wind. Zo voelt de instructeur altijd exact hetzelfde als de leerling en kunnen eenvoudig demonstraties worden gegeven. Wij rijden met slechts één leerling tegelijk, ook in het weekend. En dat is uniek. Jij staat centraal en krijgt privé les van instructeur Bas. Je wordt opgeleid tot motormuis. Zaken als snelheid, wendbaarheid, balans, bochten, kijktechniek, maar ook een stukje techniek passeren de revue. We besteden veel aandacht aan gevaarherkenning en defensief rijgedrag. Motorrijden is ontzettend leuk maar brengt ook een verhoogd risico met zich mee. Er wordt gebruikgemaakt van zelfreflectie en er kunnen video-opnamen worden gemaakt. Er wordt iedere les gericht gewerkt aan één of meerdere thema?s. Met de juiste mix en toepassing van de voor- en nadelen van de motor behaal je het motorrijbewijs en kan de pret beginnen!

Vraag stellen aan Vizier Motoropleidingen:

Naam:
Email:
Vraag:

Vul hier uw code in: