Autorijschool Compliment
in Veldhoven
Autorijschool
Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan over autorijschool in omgeving Veldhoven en ontvang speciale acties en kortingen. Veel autorijscholen hebben speciale kortingen op hun autorijlessen, als je via deze website informatie aanvraagt..Ook niet-studenten! Maak automatisch kans op het winnen van prijzen: Apple iPhones, Apple iPads, of geldbedragen 20, 50 of 100 euro, vakanties naar Praag voor 2 personen. Zorg dus dat je de juiste gegevens invoert.
  Lesgo
  Quickpro
  De Brug Autorijschool
  Martijn Autorijschool
Rijschool aanmelden?... Klik hier
Onderdeel van StudentRijbewijs.NL
Autorijschool

Autorijschool Compliment
Copernicushof 3
5505NW Veldhoven
06 37 47 87 10

Categorien (auto/motor): Autorijschool Compliment geeft autorijlessen.

Extra informatie:

Welkom bij Rijschool Compliment voor autorijlessen in Veldhoven en regio.
Super tevreden met je rijlessen en goed opgeleid het verkeer in. Dat willen wij met jou bereiken. Wij geven doelgerichte lessen in een prettige, ongedwongen sfeer. Hiervan zal je veel leren. En dat bespaart je uiteindelijk tijd en geld.

Iedereen leert het autorijden in zijn eigen tempo. Door maatwerk worden de lessen precies op jou afgestemd, natuurlijk in een logische volgorde. Je vorderingen houden we bij op een instructiekaart. Zo krijg je niet teveel, maar ook niet te weinig lessen. Je moet straks tenslotte zelfstandig aan het verkeer kunnen deelnemen op een veilige en vlotte manier. Iedere rijles duurt minimaal een vol uur (60 minuten). Je kunt er voor kiezen dat jij de enige leerling in de auto bent, waardoor jij alle aandacht krijgt en het maximale uit je les haalt. Er gaat dan geen tijd verloren met het ophalen of wegbrengen van andere leerlingen. Aan de andere kant kun je natuurlijk veel van elkaar opsteken, wanneer jij of een andere leerling nog een stukje meerijdt.

Vraag stellen aan Autorijschool Compliment:

Naam:
Email:
Vraag:

Vul hier uw code in: