Autorijschool ProfiPlus
in Steenwijkerwold
Autorijschool
Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan over autorijschool in omgeving Steenwijkerwold en ontvang speciale acties en kortingen. Veel autorijscholen hebben speciale kortingen op hun autorijlessen, als je via deze website informatie aanvraagt..Ook niet-studenten! Maak automatisch kans op het winnen van prijzen: Apple iPhones, Apple iPads, of geldbedragen 20, 50 of 100 euro, vakanties naar Praag voor 2 personen. Zorg dus dat je de juiste gegevens invoert.
  Lesgo
  Profiplus Rijschool
  Nxxt Verkeersschool
Rijschool aanmelden?... Klik hier
Onderdeel van StudentRijbewijs.NL
Autorijschool

Autorijschool ProfiPlus
MariŽnwold 6
8341 PR Steenwijkerwold
06-45598642

Categorien (auto/motor): Autorijschool ProfiPlus geeft autorijlessen.

Extra informatie:

Welkom bij Autorijschool ProfiPlus, actief in Zuidwest Drenthe, Noordwest Overijssel en Zuid Friesland ( Steenwijk, Meppel, Heerenveen en omstreken!). Sinds september 2006 bieden wij cursussen aan om het B-rijbewijs, B-automaat rijbewijs en het aanhanger rijbewijs snel en voordelig te behalen.

Bij Autorijschool ProfiPlus leer je niet alleen het kunstje autorijden, maar maken we van jou een volwaardig bestuurder van je.

Ons streven is dus, om iedere cursist op te leiden tot een (auto)bestuurder die niet alleen met zichzelf bezig is, maar juist ook rekening houdt met alle andere weggebruikers. In het drukke verkeer is een veilig en verantwoord gedrag echt van het grootste belang. Zo blijft het deelnemen aan het verkeer voor iedereen leuk.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de rijschool en heb je dezelfde dag nog een reactie terug.

Vraag stellen aan Autorijschool ProfiPlus:

Naam:
Email:
Vraag:

Vul hier uw code in: