Autorijschool Wilma Smit
in Sint maarten
Autorijschool
Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan over autorijschool in omgeving Sint maarten en ontvang speciale acties en kortingen. Veel autorijscholen hebben speciale kortingen op hun autorijlessen, als je via deze website informatie aanvraagt..Ook niet-studenten! Maak automatisch kans op het winnen van prijzen: Apple iPhones, Apple iPads, of geldbedragen 20, 50 of 100 euro, vakanties naar Praag voor 2 personen. Zorg dus dat je de juiste gegevens invoert.
  Quickpro
  Nxxt Verkeersschool
Rijschool aanmelden?... Klik hier
Onderdeel van StudentRijbewijs.NL
Autorijschool

Autorijschool Wilma Smit
Groenveldsdijk 18
1744GD Sint maarten
0224 552271

Categorien (auto/motor): Autorijschool Wilma Smit geeft autorijlessen.

Extra informatie:

De opleiding bestaat globaal uit twee delen. Het eerste deel van de opleiding heeft vooral te maken met het motoriek en het aanleren van vaardigheden. Een goed synchroon lopend voetenspel, een goede kijktechniek en een goed ruimtelijk gevoel staan daarbij centraal. Hierna wordt in het tweede deel aandacht besteed aan de verkeerstaak tot de processen min of meer automatisch verlopen. Alle resultaten worden bijgehouden in een rij-rapport dat je iedere keer weer meeneemt in de auto.
Wij rijden in de Peugeot 307 HDI, dit is een middenklasse auto met standaard anti blokkeer remsysteem (ABS). Wij hebben klimaat controle aan boord dus dat betekend dat het in alle jaargetijden goed vertoeven is in de auto. In de auto's wordt niet gerookt. Je wordt van huis opgehaald en weer thuis afgezet. Wel zal je af en toe door een andere leerling naar huis worden gereden.
Wij geven sinds begin 2005 ook motorrijles. Wij geven les op de kawasaki ER 500. Dit is een tweecilinder 500cc zware motor van 50 pk (37 kW) . Voor de lichte klasse gebruiken we hetzelfde type motor maar dan de 35 pk (25 kW) uitvoering. Dit is verplicht voor leerlingen onder de 21 jaar. De instructeur volgt op eigen motor. Als je niet in het bezit bent van je rijbewijs B moet je voordat je de praktijklessen begint theorie-examen doen.
De instructeurs zijn René (auto en motor)en Wilma Smit (auto)
Voor meer informatie kunt u in onderstaand formulier uw vragen stellen.
Tevens motorrijles met dezelfde prijzen.

Vraag stellen aan Autorijschool Wilma Smit:

Naam:
Email:
Vraag:

Vul hier uw code in: