Autorijschool Fair
in Roermond
Autorijschool
Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan over autorijschool in omgeving Roermond en ontvang speciale acties en kortingen. Veel autorijscholen hebben speciale kortingen op hun autorijlessen, als je via deze website informatie aanvraagt..Ook niet-studenten! Maak automatisch kans op het winnen van prijzen: Apple iPhones, Apple iPads, of geldbedragen 20, 50 of 100 euro, vakanties naar Praag voor 2 personen. Zorg dus dat je de juiste gegevens invoert.
  Nxxt Verkeersschool
Rijschool aanmelden?... Klik hier
Onderdeel van StudentRijbewijs.NL
Autorijschool

Autorijschool Fair
Wapenstekererf 6
6043 SP Roermond
0641814910

Categorien (auto/motor): Autorijschool Fair geeft autorijlessen en motorrijlessen.

Extra informatie:

Rijschool Fair

Rijschool FAIR is een rijschool, gevestigd in Roermond en Weert, die is opgezet door een ervaren instructeur. Dit met het doel de leerlingen nog beter en nog flexibeler van dienst te zijn.
Vandaar ook de keuze voor de naam: FAIR staat voor een eerlijke, doelgerichte samenwerking. Immers, rijles is geen éénrichtingsverkeer. De tijden dat een oude man met een sigaar de inhoud van de opleiding bepaalde zijn voorbij. De eisen die aan een kandidaat gesteld worden zijn met het vernieuwde examen veranderd, en de opleiding dus ook.
Het doel van de rijopleiding is bij iedereen hetzelfde; namelijk veilig met een rijbewijs de weg op kunnen, maar de route er naartoe wordt precies op jouw wensen en mogelijkheden afgestemd. Om dit te bereiken vindt er continu overleg plaats tussen jou en je instructeur. Niet alleen over de vorderingen die je maakt, maar ook over het aantal lessen dat je nog nodig hebt.

Vraag stellen aan Autorijschool Fair:

Naam:
Email:
Vraag:

Vul hier uw code in: