Auto en Motor College Brusselsepoort
in Maastricht
Autorijschool
Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan over autorijschool in omgeving Maastricht en ontvang speciale acties en kortingen. Veel autorijscholen hebben speciale kortingen op hun autorijlessen, als je via deze website informatie aanvraagt..Ook niet-studenten! Maak automatisch kans op het winnen van prijzen: Apple iPhones, Apple iPads, of geldbedragen 20, 50 of 100 euro, vakanties naar Praag voor 2 personen. Zorg dus dat je de juiste gegevens invoert.
  Manfred Gilissen Rijschool
  Nxxt Verkeersschool
Rijschool aanmelden?... Klik hier
Onderdeel van StudentRijbewijs.NL
Autorijschool

Auto en Motor College Brusselsepoort
Elysabeth Gruytersstraat 15
6216 EN Maastricht
0433440016

Categorien (auto/motor): Auto en Motor College Brusselsepoort geeft autorijlessen en motorrijlessen.

Extra informatie:

Auto- en Motorcollege Brusselsepoort


staat garant voor een moderne en gedegen opleiding, die uiteindelijk leidt tot niet alleen het behalen van uw rijbewijs of theorie certificaat, maar ook het doel heeft om na een opleiding van U een sociale en verkeersbewuste bestuurder te maken.
Mede mogelijk gemaakt door de jarenlange ervaring die onze instructeur heeft opgedaan betreffende het praktijkgedeelte van auto, motor en bromfiets in het toch steeds drukker en complexer wordende verkeer van vandaag.
Uw rij-instructeur is een vaste, gediplomeerde instructeur volgens de wet rij - onderricht motorrijtuigen.

Onze praktijkopleidingen zijn dan ook duidelijk gebaseerd op Het Nieuwe Rijden en het Verkeersinzicht, iets waar onze instructeur al jarenlang mee bezig is, en welke nu bij de examens van het CBR hoog in het vaandel staan.
Ook mede door onze zeer concurrerende prijzen kan bijna iedereen op dit moment, zonder op lessen te besparen, met voldoende zelfvertrouwen het begeerde bewijs van rijvaardigheid behalen.

Goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Veel leerlingen denken er echter te licht over.
Gebleken is dat men toch gemiddeld 40 lesuren moet doorlopen voordat men het felbegeerde rijvaardigheidsbewijs in handen heeft.
Dit hangt natuurlijk wel af van de voorkennis, motivatie, inzicht en leeftijd, allemaal factoren die belangrijk zijn om te bepalen hoeveel rijlessen u nodig heeft.

Vraag stellen aan Auto en Motor College Brusselsepoort:

Naam:
Email:
Vraag:

Vul hier uw code in: