Autorijschool Xenio
in Lisse
Autorijschool
Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan over autorijschool in omgeving Lisse en ontvang speciale acties en kortingen. Veel autorijscholen hebben speciale kortingen op hun autorijlessen, als je via deze website informatie aanvraagt..Ook niet-studenten! Maak automatisch kans op het winnen van prijzen: Apple iPhones, Apple iPads, of geldbedragen 20, 50 of 100 euro, vakanties naar Praag voor 2 personen. Zorg dus dat je de juiste gegevens invoert.
  Quickpro
  Rijschool Xenio
Rijschool aanmelden?... Klik hier
Onderdeel van StudentRijbewijs.NL
Autorijschool

Autorijschool Xenio
Randmeerstraat 86
2162LL Lisse
0653336711

Categorien (auto/motor): Autorijschool Xenio geeft autorijlessen.

Extra informatie:

Graag stel ik mezelf voor. Ik ben Xenio Scholte en geef nu enige jaren met veel plezier rijles. Ook mijn beide ouders hebben jaren lang rijles gegeven, dus aan ervaring geen gebrek. Opgegroeid in de bollenstreek en nu woonachtig in Lisse.

Neem het vak rijinstructeur serieus en zorg dus met regelmaat dat de kennis op peil blijft doormiddel van cursussen. In de auto geloof ik in duidelijkheid en structuur, dus geef volgens lesplan les. Alle vorderingen worden op de leskaart bijgehouden en is op ieder moment in te zien door de leerling en ouders. Mijn kracht zou ik mijn inlevingsvermogen en geduld willen noemen. Waar nodig kan ik met veel geduld alle situaties uitleggen.

Ook maak ik alle bijzondere verrichtingen inzichtelijk door een duidelijk situatie boek waarin alles stap voor stap aan bod komt. Vervolgens doe ik de oefening eerst duidelijk een paar keer voor voordat de leerling gaat oefenen. Op deze manier zijn de oefeningen snel aan te leren.
Natuurlijk is het van belang dat het klikt tussen de leerling en de instructeur.

Vraag nu een proefles aan om kennis te maken en te zien of het klikt.

Vraag stellen aan Autorijschool Xenio:

Naam:
Email:
Vraag:

Vul hier uw code in: