Autorijschool Troy
in Ijsselstein
Autorijschool
Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan over autorijschool in omgeving Ijsselstein en ontvang speciale acties en kortingen. Veel autorijscholen hebben speciale kortingen op hun autorijlessen, als je via deze website informatie aanvraagt..Ook niet-studenten! Maak automatisch kans op het winnen van prijzen: Apple iPhones, Apple iPads, of geldbedragen 20, 50 of 100 euro, vakanties naar Praag voor 2 personen. Zorg dus dat je de juiste gegevens invoert.
  Nxxt Verkeersschool
Rijschool aanmelden?... Klik hier
Onderdeel van StudentRijbewijs.NL
Autorijschool

Autorijschool Troy
Poolster 24
3402HC Ijsselstein
030-8080317

Categorien (auto/motor): Autorijschool Troy geeft autorijlessen.

Extra informatie:

Op zoek naar een goede rijschool? Dan is Rijschool Troy jouw rijschool! Bij ons haal je namelijk op een snelle en voordelige wijze je rijbewijs. Doordat wij een goede kwaliteit bieden in onze rijlessen hebben wij al vele tevreden leerlingen morgen feliciteren met hun rijbewijs.

Je wordt bij ons stap voor stap begeleid in het gehele les traject, aangepast aan jouw niveau en wensen. We bieden diverse lespakketten, maar ook losse lessen, een theoriepakket en een tussentijdse toets. Je kan bij ons altijd in overleg met een ervaren instructeur jouw eigen pakket samenstellen.

Wanneer je kiest voor rijlessen van Rijschool Troy , dan kies je automatisch voor kwaliteit en een betrokken en doelgerichte lesmethode. Wij staan bekend om de kwaliteit die wij bieden. Ook de flexibele lestijden en scherpe tarieven maken Rijschool Troy een aantrekkelijke rijschool om je rijbewijs bij te halen.


Wij rijden in de volgende plaatsen: Utrecht, Maarssen, Vleuten, Harmelen, Houten, Wijk bij Duurstede, Groenekan, de Bilt, Bilthoven, Bunnik, Den Dolder, Montfoort, Driebergen, Maargensdijk, Woerden en andere plaatsen in deze regio.

De voordelen

Dit zijn de voordelen van rijles bij Rijschool Troy:

--Gratis proefles
--De wensen van de leerling staan voorop
--Hoog slagingspercentage
--Gratis herexamen
--Geen inschrijfkosten
--10% studentenkorting
--Spoedcursussen mogelijk
--Rijles vanaf 16 jaar
--Moderne lesauto's

Vraag stellen aan Autorijschool Troy:

Naam:
Email:
Vraag:

Vul hier uw code in: