AVATAR Rijschool
in Heemskerk
Autorijschool
Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan over autorijschool in omgeving Heemskerk en ontvang speciale acties en kortingen. Veel autorijscholen hebben speciale kortingen op hun autorijlessen, als je via deze website informatie aanvraagt..Ook niet-studenten! Maak automatisch kans op het winnen van prijzen: Apple iPhones, Apple iPads, of geldbedragen 20, 50 of 100 euro, vakanties naar Praag voor 2 personen. Zorg dus dat je de juiste gegevens invoert.
  Kick
  Nxxt Verkeersschool
Rijschool aanmelden?... Klik hier
Onderdeel van StudentRijbewijs.NL
Autorijschool

AVATAR Rijschool
Spinsteen 78
1967 CX Heemskerk
0642747292

Categorien (auto/motor): AVATAR Rijschool geeft autorijlessen.

Extra informatie:

Speciaal bij Avatar Rijschool bepaal jij zelf hoe snel je rijbewijs haalt. Veiligheid en zekerheid staan voorop.

Avatar geeft je gereedschap in handen waarmee je de rijles kunt structureren.

Jouw eigen overtuigingen zijn in feite de grootste krachten die op je bestaan inwerken. Zij bepalen wat je waarneemt en hoe je dat waarneemt.

Zij be�nvloeden jouw gedachten, verwachtingen en cre�ren jouw rijgedrag. Ze bepalen zelfs de uitkomst van jouw handelen en hoe anderen op je reageren.

Avatar opleiding maakt je natuurlijke
vermogen wakker om overtuigingen te cre�ren.

Niemand zal je vertellen wat je moet doen.
Jij bent het die dingen over je zelf ontdekt.

Omdat een rijbewijs halen een flinke investering is, hebben we naast het goedkope tarief van 40 euro per uur ook het systeem (leeftijd) korting, de kosten voor een rijles is voor iedere persoon anders.

Heb je interesse om bij de Avatar Rijschool een proefles te nemen, stuur een berichtje via het contactformulier en ik zorg voor de inschrijving en dat je de benodigde informatie krijgt.

Vraag stellen aan AVATAR Rijschool:

Naam:
Email:
Vraag:

Vul hier uw code in: