Autorijschool Hoeven
in Harderwijk
Autorijschool
Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan over autorijschool in omgeving Harderwijk en ontvang speciale acties en kortingen. Veel autorijscholen hebben speciale kortingen op hun autorijlessen, als je via deze website informatie aanvraagt..Ook niet-studenten! Maak automatisch kans op het winnen van prijzen: Apple iPhones, Apple iPads, of geldbedragen 20, 50 of 100 euro, vakanties naar Praag voor 2 personen. Zorg dus dat je de juiste gegevens invoert.
  Rijzo Autorijschool
  Nxxt Verkeersschool
Rijschool aanmelden?... Klik hier
Onderdeel van StudentRijbewijs.NL
Autorijschool

Autorijschool Hoeven
Straussdreef 29
3845 AT Harderwijk
0341-414307

Categorien (auto/motor): Autorijschool Hoeven geeft autorijlessen.

Extra informatie:

Welkom

Sinds 1 april 2007 is in de wijk Drielanden in Harderwijk Autorijschool Hoeven gevestigd.

Met een instructeur die vanaf 1998 ervaring heeft in het geven van rij-instructie en theorieles voor de categorie B (personenauto) en de afgelopen jaren een hoog slagingspercentage heeft bereikt, ben je verzekerd van een geslaagde rijopleiding. Percentages zijn te bekijken op: rijschoolgegevens personenauto in Harderwijk van het CBR.

Autorijschool Hoeven biedt je een degelijke rijopleiding tegen een redelijke prijs. Bij deze vertrouwde rijschool met 1 lesauto geldt nog een persoonlijke benadering. Faalangstige leerlingen zijn hier ook van harte welkom. Naast de Nederlandse taal wordt ook lesgegeven in de Engelse taal.

De praktijkexamenplaats is Harderwijk. In deze omgeving vinden de meeste praktijklessen plaats. Daarnaast wordt ook ervaring opgedaan in grotere steden zoals Amersfoort en Utrecht. Leerlingen uit de omgeving worden opgehaald voor de praktijklessen. Wie verder woont kan op eigen gelegenheid naar Harderwijk komen.

Tot ziens bij Autorijschool Hoeven

Vraag stellen aan Autorijschool Hoeven:

Naam:
Email:
Vraag:

Vul hier uw code in: