Autorijschool Ring
in Groningen
Autorijschool
Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan over autorijschool in omgeving Groningen en ontvang speciale acties en kortingen. Veel autorijscholen hebben speciale kortingen op hun autorijlessen, als je via deze website informatie aanvraagt..Ook niet-studenten! Maak automatisch kans op het winnen van prijzen: Apple iPhones, Apple iPads, of geldbedragen 20, 50 of 100 euro, vakanties naar Praag voor 2 personen. Zorg dus dat je de juiste gegevens invoert.
  Henk Nieboer Rijschool
  123volgas Auto
  Aad Van Der Voorde
  Nxxt Verkeersschool
Rijschool aanmelden?... Klik hier
Onderdeel van StudentRijbewijs.NL
Autorijschool

Autorijschool Ring
Dolomietstraat 66
9743 VD Groningen
050-5711202

Categorien (auto/motor): Autorijschool Ring geeft autorijlessen.

Extra informatie:

Ben je 16 jaar of ouder en wil je de kans grijpen naar zelfstandigheid en rijplezier?
Dan ben je bij rijschool Ring op het juiste adres!
Er is een ruime keuze van lespakketten, een spoedopleiding of losse lessen. Er wordt garantie gegeven om tijdens de lessen altijd in dezelfde auto met dezelfde instructeur te rijden.

Zo legt rijschool Ring voor jou een stevige basis voor de rijopleiding. De instructeur houdt de vorderingen bij op een speciale instructiekaart en neemt deze ook met jou door aan het einde van elke rijles. Zo heb jij zelf ook zicht op het verloop van het rijproces.

Het is geen vereiste om een theoriecertificaat te hebben om te beginnen met praktijklessen (Rijbewijs B). Hoe beter je echter de regels snapt, hoe meer tijd en aandacht je in andere dingen kan steken.

Hoe ziet een rijles eruit?

Het begint allemaal met het kennismaken met jouw instructeur.
Jij stapt voor het eerst in de auto en neemt plaats achter het stuur. Aan de hand van deze les zal jouw instructeur een vrijblijvend advies geven over welke spoedopleiding of lespakket het beste bij jou past. Als jij dan voor rijschool Ring kiest zal er in overleg een schema gemaakt worden voor de indeling van jouw rijopleiding.

Vraag stellen aan Autorijschool Ring:

Naam:
Email:
Vraag:

Vul hier uw code in: