Autorijschool Sense
in Gasselte
Autorijschool
Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan over autorijschool in omgeving Gasselte en ontvang speciale acties en kortingen. Veel autorijscholen hebben speciale kortingen op hun autorijlessen, als je via deze website informatie aanvraagt..Ook niet-studenten! Maak automatisch kans op het winnen van prijzen: Apple iPhones, Apple iPads, of geldbedragen 20, 50 of 100 euro, vakanties naar Praag voor 2 personen. Zorg dus dat je de juiste gegevens invoert.
  Aad Van Der Voorde
Rijschool aanmelden?... Klik hier
Onderdeel van StudentRijbewijs.NL
Autorijschool

Autorijschool Sense
Houtvester Jansenweg 2
9462 TB Gasselte
0599-564806

Categorien (auto/motor): Autorijschool Sense geeft autorijlessen.

Extra informatie:

Autorijschool Sense is een nieuwe autorijschool in Assen, Emmen, Winschoten en alles wat er tussen ligt Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel;
Er wordt bij ons niet gebeld tijdens de lessen! Wij geven op een verfrissende wijze les met op zijn tijd een beetje humor, wij zijn van mening dat de lessen ook leuk moeten zijn, zo leer je beter!
Wij zijn aangesloten bij Volkswagenrijbewijs en dat heeft vele voordelen voor onze leerlingen zoals: als je geslaagd bent een gratis slipcursus voor 2 personen 150,00, ook mag je gratis je eerste auto laten nakijken op gebreken bij een Volkswagen garage.

Bij ons is een proefles altijd gratis en vrijblijvend! Als je bij ons een opleiding gaat volgen krijg je het theoriepakket gratis!
Kortom genoeg redenen om voor ons te kiezen!
Meld je aan op www.autorijschoolsense.nl

Vraag stellen aan Autorijschool Sense:

Naam:
Email:
Vraag:

Vul hier uw code in: