Rijopleiding Emmen
in Emmen
Autorijschool
Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan over autorijschool in omgeving Emmen en ontvang speciale acties en kortingen. Veel autorijscholen hebben speciale kortingen op hun autorijlessen, als je via deze website informatie aanvraagt..Ook niet-studenten! Maak automatisch kans op het winnen van prijzen: Apple iPhones, Apple iPads, of geldbedragen 20, 50 of 100 euro, vakanties naar Praag voor 2 personen. Zorg dus dat je de juiste gegevens invoert.
  Rsc Prinz Rijschool
  Nxxt Verkeersschool
Rijschool aanmelden?... Klik hier
Onderdeel van StudentRijbewijs.NL
Autorijschool

Rijopleiding Emmen
Toermalijndreef 109
7828 AR Emmen
0591-631919

Categorien (auto/motor): Rijopleiding Emmen geeft autorijlessen.

Extra informatie:

Rijopleiding Emmen is reeds 10 jaar werkzaam in Emmen.

Onze flexibele opleiding wordt volledig aangepast aan je persoonlijke omstandigheden, dus de tijden dat je lest worden aangepast aan school- of werktijden. In overleg proberen we wel in een relatief korte periode naar een praktijkexamen toe te werken. We streven er naar binnen 6 tot 16 weken rijexamen te kunnen doen.
Voordat we aan een opleiding beginnen rijden we eerst een vrijblijvende intest/proefles met een leerling.
Aan de hand van deze intest wordt er bepaald hoeveel lesuren de leerling nodig heeft. Het geadviseerde aantal uren wordt aangeboden in een pakket,inclusief de tussentijdse toets en het praktijkexamen.

De 10-daagse opleiding wordt, net zoals de flexibele opleiding, voorafgegaan door een intest.

Het is natuurlijk ook mogelijk om per anderhalf uur te lessen (losse lessen). De tijden dat je lest worden aangepast aan school- of werktijden. Aan de hand van je vorderingen worden de tussentijdse toets en het praktijkexamen tijdens de opleiding voor je aangevraagd.
Deze lessen kunnen per keer betaald worden. Je hoeft in dit geval geen intest te doen, je begint direct met je eerste rijles!

RIJOPLEIDING EMMEN helpt je "snel op weg"

Vraag stellen aan Rijopleiding Emmen:

Naam:
Email:
Vraag:

Vul hier uw code in: