Autorijschool Blonk
in Emmen
Autorijschool
Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan over autorijschool in omgeving Emmen en ontvang speciale acties en kortingen. Veel autorijscholen hebben speciale kortingen op hun autorijlessen, als je via deze website informatie aanvraagt..Ook niet-studenten! Maak automatisch kans op het winnen van prijzen: Apple iPhones, Apple iPads, of geldbedragen 20, 50 of 100 euro, vakanties naar Praag voor 2 personen. Zorg dus dat je de juiste gegevens invoert.
  Rsc Prinz Rijschool
  Nxxt Verkeersschool
Rijschool aanmelden?... Klik hier
Onderdeel van StudentRijbewijs.NL
Autorijschool

Autorijschool Blonk
Holtingerbrink 146
7812DA Emmen
0628176734

Categorien (auto/motor): Autorijschool Blonk geeft autorijlessen.

Extra informatie:

Wil jij snel je rijbewijs?

Zoek niet verder!

Bij Autorijschool Blonk ben je aan het goede adres!

In korte tijd wordt je opgeleidt tot een verantwoordelijk/zelfverzekerde automobilist, die in staat is om de fouten van anderen op te vangen!
Perfect rijden doet niemand, maar met onze rijopleiding leg je een uitstekend fundament voor een veilige en verantwoorde verkeersdeelname.

Jij als leerling(e) staat centraal. Ongeacht of je nu voor je eerste rijles komt of dat je al vaker achter het stuur hebt gezeten, je bent van harte welkom. Ongeacht of je nu een vlotte leerling bent, of misschien moeilijk leert, of dat je AD(H)D hebt, of wellicht faalangst of rijangst hebt. Ons doel is om jou z op te leiden dat je een bovengemiddelde kans hebt om in n keer voor het rijexamen te slagen.

Autorijschool Blonk is een jonge, dynamische rijschool in Emmen met hoge slagingspercentages voor het rijexamen.
Daarnaast is Autorijschool Blonk aangesloten bij de BOVAG...een belangrijk bewijs van kwaliteit! Want alleen als de rijschool een bovengemiddeld slagingspercentage heeft, mag deze aangesloten zijn bij de BOVAG!

We hebben verschillende pakketten, informeer gerust eens naar de mogelijkheden! Informatie is altijd gratis en verplicht je tot niets!

Eveneens belangrijk om te weten: we behoren tot n van de goedkoopste rijscholen in de regio Emmen. Je lesauto is een Mercedes Benz C200!

Voor een rijles van 60 minuten betaal je slechts 39,=

Bekijk hier alvast de lesauto of bel gerust eens voor nadere informatie!


Met vriendelijke groet,

Esther Blonk

Vraag stellen aan Autorijschool Blonk:

Naam:
Email:
Vraag:

Vul hier uw code in: