Autorijschool van de Vorst
in Den bosch
Autorijschool
Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan over autorijschool in omgeving Den bosch en ontvang speciale acties en kortingen. Veel autorijscholen hebben speciale kortingen op hun autorijlessen, als je via deze website informatie aanvraagt..Ook niet-studenten! Maak automatisch kans op het winnen van prijzen: Apple iPhones, Apple iPads, of geldbedragen 20, 50 of 100 euro, vakanties naar Praag voor 2 personen. Zorg dus dat je de juiste gegevens invoert.
  Lesgo
  Quickpro
  Dennis Van Boxtel Rijschool
  Vip Arnhem Bv
  Nxxt Verkeersschool
Rijschool aanmelden?... Klik hier
Onderdeel van StudentRijbewijs.NL
Autorijschool

Autorijschool van de Vorst
Boschveldweg 299
5211 VK Den bosch
073-5214120

Categorien (auto/motor): Autorijschool van de Vorst geeft autorijlessen en motorrijlessen.

Extra informatie:

welkom bij verkeersschool van de vorst

Het is al weer meer dan 10 jaar geleden dat we onze rijschool zijn gestart Sindsdien hebben een groeiend aantal cursisten bij ons het felbegeerde roze papiertje weten te behalen.

verkeersschool van de vorst kiest voor kwaliteit en een persoonlijke benadering. Een goede rijopleiding staat voorop en die geven wij o.a. volgens de RIS-methode. Bij deze manier van lesgeven leert de cursist autorijden in duidelijke stappen en worden op verschillende momenten (proef)examens afgenomen. Het eindresultaat is een hoger slagingspercentage en een hoger niveau van rijvaardigheid dan bij reguliere rijopleidingen.

Ook voor het motor rijbewijs kunt u bij ons terecht. hier voor hebben wij een speciale KNMV-gecertificeerde rij instructeur

De persoonlijke benadering komt tot uiting in hoe we onze rijschool runnen wij kiezen er voor om een kleine rijschool te zijn en te blijven. Zo kunnen we onze cursisten de volle aandacht geven en leren we ze goed kennen.

Wij willen onze cursisten een gedegen rijopleiding aanbieden voor een goede prijs. Daarin houden we rekening met de wensen, de verwachtingen, maar ook de vaardigheden van de cursist.

voor je auto & motor rijbewijs ben je bij ons goed op weg!!

Vraag stellen aan Autorijschool van de Vorst:

Naam:
Email:
Vraag:

Vul hier uw code in: