Autorijschool Caspian
in Assen
Autorijschool
Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan over autorijschool in omgeving Assen en ontvang speciale acties en kortingen. Veel autorijscholen hebben speciale kortingen op hun autorijlessen, als je via deze website informatie aanvraagt..Ook niet-studenten! Maak automatisch kans op het winnen van prijzen: Apple iPhones, Apple iPads, of geldbedragen 20, 50 of 100 euro, vakanties naar Praag voor 2 personen. Zorg dus dat je de juiste gegevens invoert.
  Quickpro
  Sense Autorijschool
Rijschool aanmelden?... Klik hier
Onderdeel van StudentRijbewijs.NL
Autorijschool

Autorijschool Caspian
Volmachtendreef 14
9403 KJ Assen
06-52257072

Categorien (auto/motor): Autorijschool Caspian geeft autorijlessen.

Extra informatie:

Rijschool Caspian geeft rijopleidingen voor personenauto. Wij zijn gecertificeerd middels het rijksdiploma en geven rijles volgens de richtlijnen die beschreven zijn in de rijprocedures van het C.B.R.
Les auto is een audi A3 en jij lest van een vaste instructeur, in een vaste lesauto. Je kunt ook met de zelfde auto waar je in les heb gehad je rijexamen bij C.B.R.doen.
Indien gewenst bestaat er ook mogelijkheden om meer rijlesen in een week te nemen. voor meer informatie kijk op onze website.(SPOED CURSUS)is ook mogelijk. Rijschool Caspian heeft meer dan 10 jaar ervaring in autorijlessen.

Vraag stellen aan Autorijschool Caspian:

Naam:
Email:
Vraag:

Vul hier uw code in: