Autorijschool Damman
in Almere
Autorijschool
Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan over autorijschool in omgeving Almere en ontvang speciale acties en kortingen. Veel autorijscholen hebben speciale kortingen op hun autorijlessen, als je via deze website informatie aanvraagt..Ook niet-studenten! Maak automatisch kans op het winnen van prijzen: Apple iPhones, Apple iPads, of geldbedragen 20, 50 of 100 euro, vakanties naar Praag voor 2 personen. Zorg dus dat je de juiste gegevens invoert.
  Lesgo
  Quickpro
  Rijzo Autorijschool
  Nxxt Verkeersschool
Rijschool aanmelden?... Klik hier
Onderdeel van StudentRijbewijs.NL
Autorijschool

Autorijschool Damman
Schumannstraat 11
1323 BT Almere
0365464610

Categorien (auto/motor): Autorijschool Damman geeft autorijlessen.

Extra informatie:

Autorijschool Damman Almere
BOVAG en RIS gecertificeerd.

Autorijschool Damman is een jonge en dynamische rijschool. Persoonlijke aandacht naar de leerling toe staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Niet voor niets is onze slogan:

MET ZORG OP WEG NAAR JE RIJBEWIJS!

Onze Doelstelling is om jou op te leiden tot een veilige, zelfstandige en sociale verkeersdeelnemer, zodat je na het behalen van je rijbewijs met een gerust gevoel deel kunt nemen aan het verkeer. Zeer bewust houden wij onze rijschool klein, om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Al onze leerlingen krijgen bij aanmelding een wachtwoord van ons, in combinatie met hun e-mailadres kunnen ze dan inloggen in de agenda van de rij-instructeur. De leerling ziet precies wanneer er nog lessen beschikbaar zijn, dit bespaart weer tijd aan het einde van een rijles. En je hebt inzicht in je lespakket en vervolg afspraken.

Lessen wanneer jou het uitkomt, en dat 6 dagen per week ( ma t/m za )

Vraag stellen aan Autorijschool Damman:

Naam:
Email:
Vraag:

Vul hier uw code in: