Autorijschool Jan Severein.nl
in Almelo
Autorijschool
Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan over autorijschool in omgeving Almelo en ontvang speciale acties en kortingen. Veel autorijscholen hebben speciale kortingen op hun autorijlessen, als je via deze website informatie aanvraagt..Ook niet-studenten! Maak automatisch kans op het winnen van prijzen: Apple iPhones, Apple iPads, of geldbedragen 20, 50 of 100 euro, vakanties naar Praag voor 2 personen. Zorg dus dat je de juiste gegevens invoert.
  Lesgo
  Vtt Rijopleidingen Auto
  Autorijschoolbeslist
Rijschool aanmelden?... Klik hier
Onderdeel van StudentRijbewijs.NL
Autorijschool

Autorijschool Jan Severein.nl
Gaarden 43
7607MK Almelo
0546827389

Categorien (auto/motor): Autorijschool Jan Severein.nl geeft autorijlessen.

Extra informatie:

Veel jongeren willen graag leren autorijden bij een rijschool. Het maakt je minder afhankelijk van anderen en je kunt gaan en staan waar je maar wil. Je kunt er de rest van je leven plezier van hebben. Het is prettig om te leren en het lessen kan al vanaf dat je 16 1/2 jaar bent. Bij onze rijschool krijg je op een leuke, gezellige en goede manier les in een nieuwe Hyundai i30. Interesse gewekt? Voor meer informatie kan je contact opnemen via de website, of mail naar: jan@severein.nl.
Hyundai i30: Waardige Lesauto van het Jaar 2013

De Hundai i30 is tijdens de Lesauto-testdag uitgeroepen tot Lesauto van het jaar 2013 door de rijschoolbranche. Het voertuig kreeg na 46 verschillende testritten een gemiddelde beoordeling van 8,1. Lees alles over de auto op de website. Door het hoge veiligheidsniveau en het bedieningsgemak van deze auto gaan we veilig op weg. We zorgen dat een leerling zich op zijn//haar gemak voelt.

Of je nu losse lessen of een compleet lespakket volgt, professionele begeleiding in een comfortabele auto geeft een goede voorbereiding met een prima examenresultaat!

Vraag stellen aan Autorijschool Jan Severein.nl:

Naam:
Email:
Vraag:

Vul hier uw code in: