Autorijschool Alblasserwaard
in Alblasserdam
Autorijschool
Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan over autorijschool in omgeving Alblasserdam en ontvang speciale acties en kortingen. Veel autorijscholen hebben speciale kortingen op hun autorijlessen, als je via deze website informatie aanvraagt..Ook niet-studenten! Maak automatisch kans op het winnen van prijzen: Apple iPhones, Apple iPads, of geldbedragen 20, 50 of 100 euro, vakanties naar Praag voor 2 personen. Zorg dus dat je de juiste gegevens invoert.
  Quickpro
  Rijschool Sabon Acties
  Nxxt Verkeersschool
Rijschool aanmelden?... Klik hier
Onderdeel van StudentRijbewijs.NL
Autorijschool

Autorijschool Alblasserwaard
Johan de Wittstraat 30
2953BJ Alblasserdam
078-6453194

Categorien (auto/motor): Autorijschool Alblasserwaard geeft autorijlessen.

Extra informatie:

Autorijschool Alblasserwaard is een door het CBR gecertificeerde RIS autorijschool !!

(Veruit de meeste autorijscholen hebben deze certificering niet!).

Een RIS instructeur heeft meer instructeurs-opleiding gehad en wordt periodiek bijgeschoold en gecontroleerd door het CBR.

Elke RIS-rijschool heeft een RIS pas (een blauwe RIS pas zoals boven) en is te herkennen aan het Q logo (Quality) om zich te kunnen onderscheiden van de rijscholen die alleen aan de minimale wettelijke eisen voldoen (WRM bevoegdheid). Deze niet door het CBR gecertificeerde rijscholen kunnen en mogen geen RIS-examens voor je aanvragen en daarmee heb JIJ dus niet de mogelijkheid tot een grotere kans van slagen! (zie hier onder wat het CBR zegt over de RIS opleiding).

Maar wat is nu RIS ?

RIS staat voor Rijopleiding In Stappen en is een lesmethode ontwikkeld door het CBR zelf. Kenmerkend voor de RIS opleiding is de stapsgewijze opbouw waarbij jij je thuis voorbereidt in je RIS boek. Door het voortgangsoverzicht weet jij exact hoe ver je al bent.

De RIS-opleiding bestaat uit 4 modules:

Module 1 : controle – bediening en beheersing van het voertuig.
Module 2 : eenvoudige verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen.
Module 3 : complexe verkeerssituaties o.a. invoegen op autosnelwegen – inhalen- rotonde rijden enz.
Module 4 : verantwoord rijgedrag - rijden met navigatie – rijden in bijzondere/moeilijke omstandigheden - milieu.

Na module 3 volgt er een tussentijdse toets bij het CBR zodat je nog zekerder op je examen komt want de laatste verbeterpuntjes worden jou hier nog duidelijker. Samen met je instructeur werk je hier nog aan en ga je na Module 4 op het examen.

RIS leidt vaak tot minder benodigde praktijklessen. Autorijschool Alblasserwaard is ้en van de weinige RIS rijscholen! Het CBR controleert RIS gecertificeerde rijscholen periodiek of nog aan de RIS eisen wordt voldaan.

Je begrijpt wel dat het CBR graag ziet dat je haar methode hebt gevolgd. Je kan het zo zien dat je al een streepje voor hebt op niet RIS leerlingen. Uiteraard moet je jezelf nog wel even bewijzen. RIS is dus vaak voordeliger en je hebt een grotere kans op slagen. Een makkelijke keus, nietwaar?

Op de website van het CBR (cbr.nl/ris.pp) staan de volgende voordelen van de RIS opleiding vermeld:Fors hoger slagingspercentage

Hoge kwaliteit van de rijopleiding

Stap-voor-stap aanpak

Betere voorbereiding op deelname aan het verkeer

Inzicht in je vorderingen met behulp van de leerlingkaartUiteraard ben je niet verplicht een RIS-opleiding te volgen. Autorijschool Alblasserwaard biedt namelijk beide mogelijkheden aan.

Vraag stellen aan Autorijschool Alblasserwaard:

Naam:
Email:
Vraag:

Vul hier uw code in: